10 motive pentru care nu e bine să te imbeți după o despărțire

Cu toții avem prostul obicei de a ieși la băut după ce ne despărțim. Dacă nu o facem din proprie inițiativă, prietenii noștri ne scot din casă fără să accepte vreun refuz. Asta fiindcă, deși încercăm să nu ne exteriorizăm, știu ei mai bine cum stă treaba cu ce-a făcut Bobiță.

Așadar, pui ceva pe tine și o tai în oraș! 

1.  Iți faci un scop din a te îmbăta... Bun, ai dat drumul suferinței.  Ai ales calea neagră a suferinței și ai fost prins în fapt că suferi iar oricât ai ascunde asta, nu are cine să te mai creadă. Comanzi rând după rând și nu intenționezi să te retragi din activitate prea curând. Încet,  alcoolul își face efectul.
Și-atunci te-apucă iar nostalgia și cauți telefonul..

2. Deblochezi tastatura... și intri la mesaje. Citești ultimele conversații. Dai scroll după scroll, reinterpretezi absolut orice schimb de replică iar la final, când ieși din conversație apeși din greșeală nenorocitul ăla de LIKE. Un nenorocit de buton! Și vede. Și te prinde. Și se prinde că recitești conversațiile. Și te întreabă ce vrei..

3. Și dai cel mai stupid răspuns... la care nu îți mai dă replică fiindcă ai apucat să bulești bine treaba înainte și acum nu mai are chef să-ți mai spună nimic. Și te calmezi, mai comanzi un rând fiindcă ecranul telefonului nu este încă încețoșat și nici gust acru în gură n-ai..

4. Începi să vorbești de ea cu oricine... Deja te-ai amețit binișor și parcă te apucă așa puțin nostalgia. Și parcă te încearcă și un mic regret, dar nu ești foarte sigur. Povestești relația voastră oricui, plictisești o grămadă de oameni cu povestea ta eșuata iar pe la ora 4 deja ești din nou singur. Doar în colțul acela întunecat mai vezi niște oameni dar nu știi dacă ți-au aflat deja povestea sau nu, așa că pornești în pas de gazelă abia fătată către ei..

5. Esti bipolar.. Dacă nu esti de obicei bipolar, în seara asta ești sigur. O urăști și o înjuri apoi te lovește brusc raționamentul și ii înțelegi alegerea. Decizi să îi vezi doar părțile bune și vrei să rămai prieten cu ea. Apoi îți aduci aminte de ea și o uraști iar. De fapt, nu! Urăști toate femeile!
Și totuși, sunt atât de frumoase și de complexe...

6. Te victimizezi.. Evident că nu ai greșit! Doar nu era să scriu postarea asta despre tine și tot tu să fii ăla rău! Nu, ea e nesimțita! Cauți citate de dragoste in engleză și le postezi pe Facebook, ca toată lumea să afle ce nesimțită e ca te-a lăsat! Ba nu, mai bine dai un check-in si pui șî #single!

7. Faci stalking peste tot.. Când  a fost ultima oară pe Facebook? Acum 10 minute? Păi e 5 ceasul! Dar pe Whatsapp? Acum 4 ore? Pe Instagram a pus o poză nouă de la mare. S-o fi dus la mare nesimțita? Și și-a dat check-in cu un Andrei Ionescu. Cine e acest individ? A, are poza cu o tipa, e prietena lui sigur. Si e și Maria cu ei la mare. Și-au dat și check-in la McDonalds. 20 de oameni au dat like?? Câți dintre ei sunt prietenii noștri? Majoritatea sunt prietenii mei! Prietenii ei sunt de fapt prietenii mei!

8. Deblochezi din nou tastatura...
...fiindcă ți-ai dat seama că ai uitat să îi mai spui ceva. Ha, o să îi dai tu replica și-o să se lovească de pereți!

9. Și parcă blonda aia din stânga scenei nu arată rău..
...și te duci să o saluți. Și te salută înapoi și îți și zâmbește. Alex, azi e noaptea ta norocoasă! Pare chiar și isteață, dar după cele 7 beri și 4 shot-uri și vecina ta de 67 de ani pare frumoasă și deșteaptă. Fă niște poante rapid! N-o să se prindă că ești beat din cauza Elei!

10. Mahmureala de după...
...e un fel de ciocan care te-a lovit constant în cap timp de câteva ore și continuă să o facă de amuzament. Lângă tine e blonda de lângă scena, e goala și nu găsești nicăieri prezervativul. Deschizi telefonul și vezi mesajele de la Ela, care îți spune că te blochează pentru că ai înjurat-o. Incerci să îi răspunzi și primești un instant reply: 'your message could not be delivered.' Te ridici să pui de cafea, poate trezești și blonda drăguță de aseară. Asta dacă ai avut suficient noroc încât să aibă măcar dantura de sus completă.


Popular Posts