Scrisoare deschisă către bărbații cu bani și femeile materialiste

Dragi bărbați cu bani și femei materialiste, 

Vă scriem noi, comunitatea anonimă și obscură de femei normale la cap, care am descoperit cum se iese din bucătărie și de-atunci am dat-o în rebeliune. Vă scriem fiindcă ne-am săturat de voi, de degetele voastre mici ridicate ca semn de noblețe atunci când vă agățați de o cupă de șampanie scumpă într-un club plin de kitsch-uri, de figurile domniilor dumneavoastră când sunteți abordate și de hainele scumpe cu gulere ridicate, purtate în mod repetat săptămâni la rând. 
Vă scriem fiindcă am dori să clarificăm niște lucruri care par momentan neclare pentru domniile dumneavoastră:

 1. Noi nu suntem genul - noi conversăm, socializăm cu dumneavoastră dar condiția noastră mizeră nu ne permite să îndrăznim să avem curajul de a cuteza (cu pleonasmul acceptat fiind o replică celebră) să ieșim în oraș cu dumneavoastră. Condiția noastră mizeră chiar nu ne permite așa ceva! Noi suntem mai mult genul acela care preferă să lucreze și să se întrețină singure, înțelegeți? Să lu-cre-ze! Muncă, facturi, etc.
 2. Știți, băuturi fine nu sunt uischianele, ginurile și vodcile preparate într-un club unde se-adună o masă de oameni în scopul îmbătării/procreării. Mă îndoiesc că matale ne-ai putea oferi nouă un păhăruț acolo de Chambord Royal ca la mama lui fiindcă asta ar însemna că vă duceți la amanet toate casele, ceasurile, hainele și mașinile pe care le aveți în proprietatea familiei, nu doar a dumneavoastră!
 3. Am vrea să vă adresăm o întrebare dacă nu suntem prea îndrăznețe totuși.. Dumneavoastră aveți impresia că portofelul acela maro de piele pe care îl tot scoateți la vedere o dată la cinci minute poate ține loc și de aspectul fizic? Adică ceea ce vreau eu de fapt să vă întreb este dacă dumneavoastră credeți că având fața aia de boșorog bălos și gras  bărbat mai puțin atrăgător credeți că ne puteți agăța cu o vodka orange? Întreb și eu..
 4. Și pentru dumneavoastră, dragi târnoațe, avem o întrebare! Presupunând că vă plac acești stimabili domni cu conturi grase și soții la fel de grase acasă, de ce nu încercați măcar să vă păstrați minimul de decență existentă în ființele dumneavoastră sublime și să păreți măcar greu de cucerit, eventual să le picați în pat peste cel mult o săptămână? 
 5. Referitor la câți bani ați da pentru a ne tăvăli în patul acela unde vă sforăie soția de regulă, am vrea să vă transmitem sincer să vă mai duceți și-n pizda mamii treburile voastre dacă nu vă deranjează impertinența noastră ca și comunitate!Cu mult drag, 

Comunitatea anonimă și obscură de femei normale la cap, care am descoperit cum se iese din bucătărie și de-atunci am dat-o în rebeliune
Comments

 1. Sincer, te iubesc! Pentru ce ai scris, pentru cum ai pus problema, pentru tot,esti tare!! Ma bucur ca inca mai exista asemenea persoane pe planeta.

  ReplyDelete
 2. Sper să nu pară că aș fi unul din oamenii aceia care se uită după gard să vadă ce face capra vecinului. Atâta timp cât intru în contact direct/indirect cu astfel de oameni nu pot să nu mă iau de ei.
  Am stat mult și m-am gândit la postarea asta fiindcă nu vroiam să supăr pe nimeni însă am realizat cumva că dacă te ții de bun simț cam mori de foame. Te pup și mulțumesc de apreciere!

  ReplyDelete
 3. A trebuit să îl citesc de două ori ca să pricep tot !!! Superb articol !!! Îmi iau libertatea să îl share-uiesc. Și eu am atitudine de "miserupista" =))

  ReplyDelete
 4. I love u !!!! Un articol de dat mai departe sa ajunga la toate matracucele :))

  ReplyDelete
 5. insane! but the truth :)))
  nebunici :*

  ReplyDelete
 6. Ce-mi plac postarile astea in care musti din oameni :))

  ReplyDelete
 7. Esti super tare, mi-a placut cum ai scris :)

  ReplyDelete
 8. Apropo, n-am auzit de cuvantul asta: "târnoațele mele!" :D

  ReplyDelete
 9. Tare ca de obicei articolele tale, imi fac placere de fiecare data sa le citesc si abordezi anumite teme ca nimeni altcineva :))

  ReplyDelete
 10. Ahhh ce mi-a placut articolul asta! E fix pe sufletul meu :))

  ReplyDelete
 11. 1, Esti FABULOASA!
  2. Limbajul meu este colorat de obicei, dar "tarnoate" nu stiu ce e!
  3. Ai uitat sa mentionezi panaramele din dreapta soferului care pretind a fi doamne, ca de sunt si ele urcate intr-un Haudi si urla si tipa la tine ca nu te dai sa treaca printul si luceafarul...dar ele nu inteleg ca tu nu ai cum sa te certi cu ele ca ai si volan si schimbator si 3 oglinzi in care trebuie sa te uiti!
  4. Amin!

  ReplyDelete
 12. Apropo, sunt Bonnieblue!:D

  ReplyDelete
 13. tarnoate e un fel de trompete:)). Vodka orange is not in trend..Vodka Apple e mai de figuri

  ReplyDelete
 14. Super articolul, ai mare dreptate si un mod genial de a te exprima :)) am o mica obiectie (acum oar hater): UNII studenti, am zis unii, adica cei de la fara taxa, isi fac averile singuri. Atat, si in rest felicitari! ;):)

  ReplyDelete
 15. Na, de multe ori mai duc la extrem unele lucruri pentru ca articolul sa iasa mai amuzant. Iti multumesc de comentariu!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts